Вінниця
20.09.2024
13° C
Вгору

У Вінниці п’яний водій скоїв ДТП та втік з місця пригоди

Вчора ввечері, 6 серпня, правоохоронці отримали виклик про ДТП на вулиці Юрія Клена, як повідомили в патрульні поліції Вінницької області. Заявниця повідомила поліцейським, що в її транспортний засіб в’їхав автомобіль Volkswagen Passat, який одразу зник з місця пригоди та зупинився неподалік. Свідком цієї події був її сусід.

«Прибувши на місце події, інспектори виявили там автомобіль порушника та заявницю. Винуватцем ДТП виявився 21-річний мешканець Вінниці. У нього поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою алкотестеру. В його організмі виявили 2,46 проміле алкоголю. Патрульні з’ясували, що порушник позбавлений права керування», – йдеться у повідомленні.

На водія автомобіля Volkswagen Passat інспектори склали ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за статтею 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin