Вінниця
16.09.2024
19.64° C
Вгору

Рік із криптокарткою Trustee Plus: результати роботи та нова акція для всіх користувачів

РЕКЛАМА

Криптогаманець Trustee Plus заявив про черговий важливий момент у своєму розвитку — перший рік з моменту виходу платіжної картки. З 1 по 12 серпня компанія урочисто відзначає річницю продукту.

Згідно зі статистикою, платіжну картку оформили більш ніж 80 000 клієнтів. Ще більше вражає кількість транзакцій з її застосуванням, яка перевалила за позначку в 10 млн операцій. Не пасе задніх і сам криптогаманець Trustee Plus, оскільки його завантажили та встановили понад 450 000 користувачів.

Щоб відзначити річницю і порадувати спільноту проєкту, розробники оголосили про спеціальну акцію і запропонували 50% знижку на оформлення платіжної картки. Багато клієнтів уже оцінили цей крок і скористалися своїм шансом, тож рекомендуємо не гаяти час і ловити цю можливість просто зараз!

«З моменту виходу криптокарти Trustee Plus минув рік і ми наочно довели, наскільки велику популярність може завоювати актуальний для користувачів продукт. Запевняю, що попереду на наших клієнтів чекає маса приємних відкриттів і крутих рішень. Приготуйтеся до того, щоб отримати небачений раніше досвід від використання криптовалют у реальному житті», — заявив генеральний директор Trustee Plus Вадим Груша.

Судячи з інформації від розробників проєкту, компанія тільки набрала хід і планує активно розвиватися надалі. У керівництві зазначили, що не за горами вихід нових продуктів і функцій, які точно сподобаються клієнтам платформи.

До слова, серед недавніх ініціатив варто відзначити особливу увагу Trustee Plus до потреб гравців «тапалок» — Telegram-ігор із серії Hamster Combat і Dogs.

Компанія подбала, щоб їхні користувачі змогли виводити внутрішньоігрові токени на карту Trustee Plus. При цьому на виході вони отримують стейблкоїни USDT. Процес конвертації віртуальних коштів у реальні гроші максимально простий і зрозумілий кожному, підкреслили розробники.

Додатково нагадаємо, що Trustee Plus дає змогу використовувати USD Coin гаманець або будь-яку іншу криптовалюту для розрахунків у торговельних точках з банківськими терміналами. При цьому багато транзакцій у рамках платформи здійснюються без комісії, а клієнти мають можливість швидко вивести активи в гривні на банківські картки.

Нам залишається лише підтвердити стрімке зростання Trustee Plus і чекати нових пропозицій від компанії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin