Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

7 серпня Вінницька громада прощається із полеглим воїном Віктором Боднаром

Віктор Боднар став на захист Батьківщини навесні 2022 року. Був навідником механізованого відділення взводу у 41-й окремій механізованій бригаді Збройних Сил України. Бойові шляхи воїна пролягали з-поміж іншого через Куп’янськ, Краматорськ, Часів Яр. Нещодавно після лікування та реабілітації через поранення Віктор знову повернувся на фронт. Загинув 20 липня поблизу міста Барвінкове Ізюмського району Харківської області. Життя оборонця обірвалося у 43 роки… Вдома на нього чекали мати з вітчимом та сестричка…

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Народився Віктор Боднар у селі Немерче Мурованокуриловецького району, звідки сім’я згодом переїхала до Вінниці. Тут закінчив 9-ту загальноосвітню школу й пішов працювати. Був і будівельником, і торговцем на ринку, а останніми перед повномасштабною війною роками прокладав водопровідні труби в оселях на замовлення вінничан.

«Віктор жив як співається в пісні: “Одна любов на все життя… І Україна, бо в нас іншої нема”. Був справжнім та вірним. Він усього себе віддавав родині і, не вагаючись, пішов боронити рідну землю. Робив усе, щоб вигнати окупантів, аби знову побачити її квітучою та щасливою», – розповідає мати Героя.

Церемонія прощання із Віктором Боднаром розпочнеться сьогодні о 12:00 за адресою: вул. Замостянська, 36.

Чин поховання воїна відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin