Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

“Муніципальна варта” Вінниці передала на фронт чергове авто

Повнопривідний кросовер, придбаний колективом підприємства «Муніципальна варта», буде використовуватися військовими однієї з десантно-штурмових бригад. Автомобіль повністю справний, пройшов діагностику та налаштування ходової частини й технічних вузлів на СТО, а також оснащений новими колесами.

«Військові автомобілі виходять зі строю через фронтове бездоріжжя та постійні обстріли. Щоб закривати їхні потреби, колектив Муніципальної варти, що кілька місяців, долучається до збору коштів. Цього разу придбали позашляховик. “Ніссан” відправляємо на передову у відмінному стані», – розповідає начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур.

Nissan доправлятиме бійців на позиції. Військовослужбовці, які забезпечують на передовій зв’язок, також перевозитимуть машиною необхідне для цього обладнання.

«Це установка ретрансляторів, налагодження зв’язку між загонами та забезпечення безперервного живлення. Потреба у транспорті була і залишається велика. Тому ми дякуємо за постійне підсилення нашої бригади. Адже й раніше нам від Вінницької громади передавали зарядні станції, Мавіки 3 Т, FPV-дрони, тепловізори, прибори нічного бачення», – каже військовослужбовець.

Також разом з атівкою на передову передали маскувальну сітку, щоб заховати її від ворожого ока.

Інспектори Муніципальної варти на постійній основі активно допомагають у зборах для Збройних Сил, адже всі вони не так давно були на передовій та є учасниками бойових дій. Багато працівників підприємства нині тримають оборону країни у найгарячіших точках фронту. Тож, потреби бійців знають добре.

Нагадаємо, згідно з дослідженням ГО «Громадський контроль», Вінниця є лідером серед обласних центрів за часткою передбачених коштів на підтримку Сил оборони України.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin