Вінниця
20.09.2024
12.43° C
Вгору

Абітурієнти не зможуть подати або змінити свої заяви: у чому причина

У розпал вступної кампанії в Україні, коли тисячі абітурієнтів готуються подати документи до обраних вищих навчальних закладів, доступ до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) закривають на невизначений термін.

Про це повідомляється на сайті ЄДЕБО.

Основною причиною закриття доступу до ЄДЕБО є проведення підготовчих робіт та виконання алгоритму адресного розміщення державного та регіонального замовлення.

“Інформуємо, що у зв’язку з проведенням підготовчих робіт і виконанням алгоритму адресного розміщення державного та регіонального замовлення в 2024 році (для вступників на основі повної загальної середньої освіти та НРК5) з 18:00 02.08.2024 до моменту розміщення рекомендацій буде тимчасово відсутній доступ до ЄДЕБО, сайту Вступу (https://vstup.edbo.gov.ua/) та електронних кабінетів вступників для здобуття ВИЩОЇ ОСВІТИ”, – йдеться у повідомленні.

Це викликало значний резонанс серед вступників та їхніх родин, адже вони залишилися без можливості оперативно відстежувати процес подачі заявок та отримання рекомендацій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin