Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

У поїзді від спеки померла пасажирка: коментар «Укрзалізниці»

У нічному експресі Запоріжжя – Ужгород через спеку у вагоні без кондиціонера померла пасажирка. В Укрзалізниці підтвердили інцидент

Про це повідомив керівник пасажирського напрямку компанії Олександр Перцовський в етері “Сніданку з 1+1”.

Нещодавно одна з пасажирок купе потягу Запоріжжя – Ужгород написала у Facebook, що вночі її попутниця, яка їхала у Стрий до подруги, раптово померла через спеку у вагонах.

Перцовський підтвердив смерть жінки та заявив, що вагон, у якому вона їхала, “відразу продавався як той, що без кондиціювання”.

“Інформація підтверджується. Це поїзд Запоріжжя – Ужгород. Ми просто не педалюємо кожний такий випадок, але в поїздах, оскільки понад 100 тисяч людей подорожує, на жаль, особливо в літній період, трапляються ось такі природні смерті… По цьому випадку, зокрема, ми дивимося, чи можна було запобігти, чи можна було швидше зреагувати, на скільки оперативно викликали медиків і наскільки оперативно вони приїхали. (Висновків, – ред. ) по цьому випадку поки немає”, – зазначив Перцовський.

Він додав, що кондиціонерами не обладнана половина парку Укрзалізниці. Він закликав враховувати це та високу температуру під час планування поїздок.

“Якщо є проблеми зі здоров’ям, маленькі діти й ви знаєте, що довга поїздка в таку спеку – це не варіант, то перенесіть поїздку на кілька днів”, – порадив Перцовський.

Він також закликав у разі виникнення проблем із самопочуттям звертатися до провідників – вони нададуть допомогу й за можливості пересадять у вагон із кондиціонером.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin