Вінниця
30.08.2024
27.76° C
Вгору

У Вінниці 19-річний хлопець отримав ножове поранення під час конфлікту

Фігуранту слідчі повідомили про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Про це повідомляє ГУ Національної поліції у Вінницькій області. 

За словами начальника відділу поліції № 2 Вінницького райуправління Юрія Голуба, подія сталася 13 липня біля гаражів неподалік багатоквартирних будинків міста. До поліції надійшов виклик від лікарів про госпіталізацію 19-річного хлопця з ножовим пораненням в груди. Прибувши на місце події, працівники поліції з’ясували, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час конфлікту з місцевим мешканцем через те, що гучно розмовляв та виражався нецензурною лексикою. Обидва чоловіки ззовні мали ознаками алкогольного сп’яніння.

25-річного мешканця Вінниці, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності різні злочини, правоохоронці затримали у процесуальному порядку за місцем його тимчасового проживання в орендованому житлі. Знаряддя злочину – ніж, вилучили.

Слідчі за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру.

За вказаним фактом триває досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає до 8 років ув’язнення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin