Вінниця
30.08.2024
21.03° C
Вгору

Чого очікувати протягом 15-25 липня 2024 року: астропрогноз

Складний і небезпечний тиждень, коли краще відмовитися від авіаперельотів, екстремальних видів спорту, уникати ризикованих ситуацій, великих скупчень людей. З високою обережністю варто приймати можливості, що з’являються, оскільки плата за бажаний результат може виявитися непідйомною, пов’язаною із саморуйнуванням.

15 липня — точне з’єднання Марса з найвищою планетою — Уран, а також шкідливою зіркою Алголь, приводить в дію вибухові енергії, неприємний шлейф яких присутній весь тиждень. Під час роботи з електроприладами потрібна підвищена обережність!

Алголь – нерухома зірка другої астрономічної величини пов’язані з негативними, потужними, термоядерними проявами. Це зірка первісних неприборканих сил, її вплив легко відчути. Якщо щось і досягається в період її активних енергій, то виконання бажань може бути занадто великою.

Тиждень ідеально підходить для того, щоб зупинитись, повернутися на крок назад та виправити колишні помилки. На помилках навчаються, і не лише на чужих!

18 липня Сонце та Уран у гармонійному аспекті, що сприяє появі нових ідей, посиленню оригінальності, волелюбності.

20 липня Марс о 23:43 (gmt+3) входить в знак Близнюки майже на два місяці. Транзит допоможе відстояти свої позиції, розібрати завали, що накопичилися у минулому. Люди стають більш кмітливими, ініціативними та дружньо налаштованими одне до одного.

21 липня повня у Козерогу о 13:17, створюючи умови для військово-політичного стримування. У найближчі два тижні після повні всі думки будуть зайняті роботою і бажанням збільшити доходи. Просунутися в кар’єрі допоможуть старі зв’язки, професійний досвід та рішучість.

Джерело: ТСН

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin