Вінниця
30.08.2024
22.66° C
Вгору

Андрій Опанасюк: Освітні ініціативи для дітей героїв України

Громадська організація “Центр Візуальних Проектів” знову радує новими можливостями для молоді. Завдяки фінансовій підтримці та організаційній допомозі Андрія Опанасюка, у 2024 році стартує новий курс онлайн-навчання для дітей загиблих захисників України та дітей чинних військовослужбовців ЗСУ.

Андрій Опанасюк, відомий підприємець і волонтер, вже неодноразово демонстрував свою відданість справі підтримки української молоді. Цього разу він спрямовує свої ресурси на організацію безкоштовних курсів з 3D-графіки, анімації та технічного моделювання. Проект має на меті не лише забезпечити зайнятість дітей, але й допомогти їм знайти своє покликання у майбутньому.

Навчання буде охоплювати такі напрямки як візуалізація, анімація та технічне моделювання. Учні зможуть розробляти моделі предметів, будівель, персонажів та ландшафтів. Особлива увага буде приділена групі учнів, які зацікавлені у технічному моделюванні та 3D-друку. Завдяки цьому курсу, діти зможуть відкрити для себе нові горизонти у світі тривимірної графіки.

Курс розрахований на чотири місяці і проводитиметься українською мовою. Перші заняття будуть ознайомчими, і на них можуть прийти всі бажаючі. У липні будуть сформовані групи з оптимальною кількістю учасників — 8-10 осіб. Заняття проходитимуть двічі на тиждень по дві години. Після завершення курсу кожен учасник отримає свідоцтво про його проходження.

Участь у курсі надає дітям можливість зайнятися корисною справою, визначитися з майбутньою професією та розвинути свої таланти. Андрій Опанасюк впевнений, що нові знання допоможуть дітям знайти своє місце у житті та реалізувати свій потенціал.

Для участі у перших заняттях необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1XEn1OCMWSRGvJ55EzNV2-Ll5OuBViu0FMCO069-KKgky8w/viewform

Деталі та запитання можна дізнатися у месенджері на Facebook сторінці: https://www.facebook.com/CVP.vin або за телефоном: 067 406 60 93

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin