Вінниця
23.06.2024
18.09° C
Вгору

Іздрик здивує і скорить ваше серце! Вінницю 16 червня чекає знакова зустріч із митцем

Легенда сучасного українського письменства Юрій Іздрик з великим поетичним вечором у Вінниці!

16 червня о 19.00 у театрі ім. Садовського буде особлива програма з нових і найкращих творів автора, атмосфера щирості та незабутні враження для глядачів!

Талановитого й відомого автора називають культовим, а його вірші просочені життєвою мудрістю та неповторною філософією.

Рядки поезій Юрія Іздрика сповнені полум’яних емоцій і неймовірної магії слів, що сповна відчуємо на вечорі-концерті у Вінниці.

Це буде чесно, глибоко й чуттєво. Як вміє саме Іздрик!

Квитки на незабутній вечір-концерт (від 290 грн) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/izdryk-velykyy-poetychnyy-vechir

«І коли вже довкола пахне війною. І вже розгораються перші битви. Говори зі мною! Говори зі мною! Бо словом також можна любити…»

Поезія Іздрика має особливий оптичний ефект наближення до самої зіниці ока. Так близько, що опиняєшся всередині вірша, зрештою, всередині життя поета чи ліричного героя і проживаєш як своє власне.

У цьому і полягає феномен Іздрика. Тонально різний, пронизливо ліричний чи жорстко іронічний, він залишається рідним, твоїм, тобою віддзеркаленим.

Тут, окрім віршів, є ще й колажі поета. Ці «інші речі» проступають у словах і малюнках, тим самим творять тіло однієї єдиної речі – книжки, як артефакту життя.

В Україні є багато чудових поетів, але є Іздрик, який збирає неймовірні аудиторії.

Видавці кажуть: «Коли видаєш саме його поезію, вона одразу в кілька разів краще продається, ніж інші».

Тут загадка його харизми.

Поезія відкритих сенсів про життя, стосунки, людські думки й така відвертість, яка є в Іздрикові, – це те, що підкуповує.

Юрій Іздрик  письменник і культуролог, автор концептуального журнального проєкту «Четвер». Один із творців станіславського феномену. Автор поетичних збірок «Станіслав і 11 його визволителів», «Ю», «Після прози», «AB OUT», «Календар любові», «Меланхолії», романів «Воццек», «Подвійний Леон» і «AM™», повісті «Острів КРК», збірок есеїв «Флешка», «Флешка-2GB», оповідань, статей із культурології та літературознавства.

Не пропустіть знакову зустріч із митцем 16 червня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

Іздрик здивує і скорить ваше серце!

Квитки купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin