Вінниця
23.06.2024
18.09° C
Вгору

Кривава стрілянина у Вінниці: чоловік застрелив дружину та поранив її подругу

У спальному районі Вінниці зловмисник стріляв у двох дівчат через конфлікт на особистому ґрунті, а потім втік. Тіло 23-річного нападника знайшли оперативники карного розшуку на березі річки Південний Буг.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Сьогодні вранці , 13 червня, до поліції надійшло повідомлення від медиків. Поранена 19-річна дівчина встигла викликати швидку допомогу, але не могла відчинити двері лікарям і поліції, тому правоохоронці змогли потрапити до квартири на третьому поверсі через вікно. На місці події поліцейські виявили тіло ще однієї дівчини з вогнепальними пораненнями.

Поліція встановила, що до злочину причетний чоловік загиблої. Під час сварки він відкрив вогонь з пістолета, внаслідок чого його 18-річна дружина загинула, а подруга в тяжкому стані була госпіталізована. Після вбивства зловмисник вирушив до безлюдної прибережної зони, де застрелився.

Пістолет, гільзи та інші речові докази вилучені.

За фактом події слідчі управління відкрили кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Усі обставини та мотиви злочину встановлюються, триває слідство.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin