Вінниця
23.06.2024
18.09° C
Вгору

У Вінниці виставили на аукціон ще одну земельну ділянку: коли відбудуться торги

З’явилася ще одна пропозиція з продажу земельної ділянки на території Вінниці в електронній торговій системі «Прозоро. Продажі». Про це інформує Вінницька міська рада.

Замовником аукціону виступив департамент земельних ресурсів ВМР. Йдеться про ділянку, яка знаходиться на вулиці Академіка Янгеля (без номера), загальною площею у понад 1,03 га. Її початкова вартість відповідно до експертної грошової оцінки становить майже 7 млн грн. Торги відбудуться 19 липня.

Як повідомив директор департаменту земельних ресурсів Вінницької міської ради Сергій Кушнірчук, виставлена на аукціон вільна площа, має промислове призначення.

«Майбутній власник може використати ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, – зазначив посадовець. – Місто завжди працює над розвитком промислового потенціалу громади, її інвестиційної привабливості. А в умовах війни – це ще й питання нашої стійкості, більших можливостей для допомоги фронту».

Деталі про умови продажу земельної ділянки, а також долучені документи та матеріали на лот (документація), розміщено в електронній торговій системі на офіційному майданчику «Е-Тендер» за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin