Вінниця
23.06.2024
17.53° C
Вгору

На Вінниччині засудили чоловіка, який через ревнощі жорстоко вбив свою співмешканку: яке покарання він отримав

За публічного обвинувачення прокурора Хмільницької окружної прокуратури, суд визнав винуватим у вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України) місцевого жителя Хмільника. Чоловіка засуджено до 12 років позбавлення волі. Про це повідомляє Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Прокурор у суді довів, що 46-річний хмільничанин до смерті побив свою співмешканку.

Трагічна подія сталася у травні 2021 року. У квартирі підсудного його співмешканка вживала алкоголь зі своїм знайомим. Коли додому прийшов господар – на ґрунті ревнощів між ними виник конфлікт. Співмешканець наніс жінці численні удари по голові, тулубу, нижніх та верхніх кінцівках, а потім сам пішов розпивати спиртне зі знайомим.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, повернувшись додому, у чоловіка виник прямий умисел позбавити співмешканку життя. Реалізовуючи його, зловмисник вдарив жінку по обличчю та, застосувавши силу, задушив подушкою. Потерпіла померла на місці.

Прокурор під час судових слухань довів умисність дій чоловіка та надав докази його винуватості з якими погодився суд. До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin