Вінниця
23.06.2024
18.09° C
Вгору

Вінницькі ентузіасти перетворили Запорожець на кабріолет (фото)

Хоча “Запорожці” часто стають об’єктом гумору через свій зовнішній вигляд, вони мають досить стильний вигляд. Радянські дизайнери вклали чимало зусиль у створення їхнього образу. Завдяки цьому навіть мінімальні зміни в дизайні можуть перетворити ЗАЗ, надаючи йому нових барв. Глибока робота над дизайном може привести до дивовижних результатів. Так, у сюжеті “Спецкор” було продемонстровано один з модифікованих “Запорожців”, який справді вражає. Про це пише «Автотема».

Автоентузіаст з Вінниці Максим та його друг нещодавно придбали старенький ЗАЗ-968 за 8 тисяч гривень. Обоє є студентами автомеханічного факультету, тому вони вирішили вдосконалити свій новий “Запорожець”. Вони видалили дах, встановили сучасні сидіння та оновлену звукову систему.

За словами Максима, коли вони завершили модифікацію авто, воно стало справжньою сенсацією серед місцевих жителів. Багато хто з них попросив покататися на цьому унікальному “Запорожці” або зробити фото на його фоні.

Проте виявилося, що такі значні зміни в конструкції автомобіля потребують офіційного дозволу і без нього вони є незаконними. У сервісному центрі МВС поінформували, що перед зрізанням даху необхідно отримати відповідний дозвіл. Тепер, щоб узаконити кабріолет на базі “Запорожця”, потрібно пройти процедуру реєстрації знову.

Згідно з законодавством України, будь-які зміни в реєстраційних даних транспортного засобу мають бути внесені протягом десяти днів. Однак це не занадто хвилює Максима та його друга, оскільки вони не планують виїжджати за межі свого села. Наразі вони збирають кошти на нові запчастини та сподіваються скоро отримати водійські права, яких у них поки що немає.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin