Вінниця
04.07.2024
18.05° C
Вгору

На Вінниччині сталися дві ДТП з постраждалими, одному з яких 92 роки: що загрожує водіям

ДТП стались в обласному центрі та у Гайсинському районі. Внаслідок автопригод постраждали 92-річний пішохід та 54-річний керманич двоколісного транспортного засобу. За цими фактами слідчі розпочали досудові розслідування. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

Одна із подій трапилась у місті Вінниці неподалік площі Калічанської. За попередньою інформацією, 53-річний водій автомобіля Ford не впоравшись із керуванням наїхав на 92-річного вінничанина, який перетинав проїжджу частини у невстановленому місці. Внаслідок ДТП пенсіонер із тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Друга аварія сталась у смт. Тростянець Гайсинського району. Попередньо встановлено, що 63-річний водій автомобіля «ЗАЗ», здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з двоколісним транспортним засобом під керуванням 54-місцевого жителя. У результаті ДТП керманич мопеда з травмами госпіталізований.

поліцейські вінниччини встановлюють обставини двох аварій, у яких травмувався пенсіонер та водій мопеда

Водії освідувані, вони тверезі.

Транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

За обома фактами слідчі розслідують кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin