Вінниця
27.07.2024
20.27° C
Вгору

На Вінниччині перекинувся мотоблок: 63-річна пасажирка померла на місці

Слідчі Вінниччини встановлюють обставини ДТП, у якій загинула 63-річна пасажирка та госпіталізований 66-річний водій. Про це повідомила поліція Вінницької області.

За попередньою інформацією, 7 червня у Жмеринці водій мотоблока “Zubr-12” з причепом кустарного виробництва, не впорався з керуванням, через що транспортний засіб перекинувся. Внаслідок цього, пасажирка померла на місці події, а водій госпіталізований до реанімації.

Слідчі встановили, що 66-річний чоловік, рухаючись по ґрунтовій дорозі у лісопосадці, здійснюючи спуск із дороги у долину, не впорався з керуванням та допустив перекидання мотоблоку. 63-річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці події. Водія госпіталізовано до лікарні.

Водій освідуваний та тверезий. Мотоблок поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin