Вінниця
02.07.2024
26.46° C
Вгору

У Вінниці стартував літній велосезон: подробиці

Підопічні Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування підтримують активний спосіб життя. Днями спортсмени закладу віком 60+ відкрили літній сезон велосипедів. Близько 25 пенсіонерів провели першу у цьому сезоні велопрогулянку середмістям Вінниці. Про це повідомляє Вінницька міська рада.


«Велоспорт – це для мене як для риби вода. Кожного року беру участь у велопрогулянках в Терцентрі. Дуже люблю це заняття і дякую за дозвілля. Мені подобається швидкість та відчуття адреналіну», – ділиться підопічна Терцентру пані Світлана.


Про захоплення катанням на велосипеді розповідає і 75-річний Микола Сидорук.


«У свої 75 років я веду активний спосіб життя: займаюся плаванням, катаюсь на велосипеді, багато ходжу пішки та працюю на дачі. Гарна компанія і перебування на свіжому повітрі додає енергії. Приємно, що про нас, пенсіонерів, наша влада не забуває. Хоч зараз всім складно, іде війна, у мене син та внук воюють, але ми підтримуємо наші Збройні Сили України у міру своїх сил. Хай наші вороги бояться нас!» – говорить відвідувач Терцентру Микола Сидорук.


Гурток здорового способу життя дуже популярний у Терцентрі. Медична сестра закладу Валентина Морнова розповідає, що окрім велоспорту, підопічні опановують скандинавську ходу, займаються лікувальною фізкультурою.

Для отримання соціальних послуг у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) звертайтеся за адресою: вул. Соборна, 50, каб. 101 та за номером телефону: 67-05-90.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin