Вінниця
20.05.2024
14.17° C
Вгору

Похолодання триватиме недовго: коли в Україну повернеться потепління?

З початку квітня в Україну увірвалася хвиля весняного тепла, але наразі регіони накрили холодні атмосферні фронти.

Однак похолодання триватиме недовго і вже зовсім скоро високі температури повітря повернуться. Коли українцям чекати на потепління – розповідає “Дивогляд” із посиланням на meteoprog.

Синоптик Ігор Кібальчич відмітив, що сьогодні та завтра у різних областях України буде прохолодно, місцями вночі можливі заморозки 0…-3°С. Однак, вже за декілька днів увірветься різке потепління, а стовпчики термометрів піднімуться +23…+26°С.

Потепління варто очікувати уже в найближчі вихідні. Так, у суботу, 6 квітня, у більшості областей України очікуються опади, місцями можливі грози. Сухість зберігатиметься лише на Півдні та в центрі України.

Температура повітря вночі коливатиметься від +5 до +10°С, а вдень показники термометрів зростуть до +13…+18°С.  Дещо тепліше буде у західних та південних областях – до +18…+23°С у денний час. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

У неділю, 7 квітня, синоптик не прогнозує опадів у регіонах на тлі підвищеного атмосферного тиску. У нічний час стовпчики термометрів покажуть +6…+11°С, а вдень повітря прогріється до +18…+23°С, на Заході – до +24…+26°С.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin