Вінниця
27.07.2024
21.93° C
Вгору

Українка Анна Бондар здобула перемогу у міжнародному конкурсі Style Stakes за “Найкраще традиційне вбрання”

“Усім було видно, що я представляю Україну”

Українка Анна Бондар здобула перемогу в міжнародному конкурсі Style Stakes за “Найкраще традиційне вбрання”, передає “Дивогляд“.

30 березня в ОАЕ в межах найпрестижнішого кінного турніру в світі – Dubai World Cup 2024 відбувся конкурс Style Stakes. У ньому взяла участь українка Анна Бондар. 

Кінні змагання були засновані віце-президентом і прем’єр-міністром ОАЕ шейхом Мохаммедом ібн Рашидом Аль Мактумом ще у 1996 році. До участі у змаганнях допускають лише найкращих чистокровних скакунів з усього світу.

Цього року турнір відбувся на іподромі Meydan Racecourse, а його загальний призовий фонд склав близько $30,5 млн.

ЩО ВІДОМО ПРО STYLE STAKES

В рамках турніру Dubai World Cup щороку проводиться конкурс Style Stakes, в якому учасники демонструють найкрасивіші національні вбрання своєї країни. Жінки представляють вишукані сукні і капелюхи, а чоловіки – строгі костюми і головні убори.

Конкурс Style Stakes проводиться у спеціальній зоні, доки тривають кінні перегони. Конкурс визначає переможців у різних номінаціях:

  • “Найкраще жіноче вбрання”
  • “Найкраще чоловіче вбрання”
  • “Найкраще вбрання для пари”
  • “Найбільш креативний капелюх”
  • “Найкраще традиційне вбрання” тощо

УКРАЇНКА, ЯКА ЗДОБУЛА ПЕРЕМОГУ

Цього року в номінації “Найкраще традиційне вбрання”, яке демонструє культурну спадщину країни, перемогу здобула українка Анна Бондар. Жінка поділилася спогадами, як минулого року разом із чоловіком відвідала кінні змагання Dubai World Cup. Тоді вона одягнула жовто-блакитну сукню і вінок від української дизайнерки Юлії Магдич.

“Вже того року люди мене запитували, чи беру я участь у конкурсі. Але тоді я, на жаль, про нього не знала. А коли довідалась, то вже було пізно реєструватися для участі. Тому я вирішила, що заздалегідь підготуюся і прийду цього року”.

“Обруч і букет з пшениці замовила в майстрині Наталії зі Львова, яка виготовляє дуже цікаві аксесуари. Я хотіла, щоб це були не штучні квіти, а саме колоски пшениці, які асоціюються з Україною”, – поділилась Анна.

Образ українки був доповнений сережками з колосочками від дизайнерки Світлани Бевзи та керамічною обручкою, що мала форму білої голубки від бренду TSVITE TEREN.

“Більше я нічого не додавала – важливо було, щоб усе гармонійно поєднувалося, і кожна деталь мала сенс”, – уточнила дівчина.

Українка брала участь одразу у трьох номінаціях: “Найкраще традиційне вбрання”, “Найкращий капелюшок” і “Найкращий образ”.

“Мені здається, що все вдалося, образ був дуже помітним… Навіть здалеку всім було видно, що я представляю Україну. Багато людей підходили й говорили, що підтримують нашу країну, фотографувалися, постили фото в соцмережах”, – розповіла українка.

На конкурсі Анна нагадала світу про Україну, і захід, де зібралося понад 40 тис людей з різних країн, став для цього чудовим місцем.

“На жаль, я не могла у своїй промові після перемоги говорити про політичні моменти, але наголосила на важливості приносити в цей світ більше добра й краси. Дуже рада, що все вийшло. Що вдалося привернути увагу. Що Україна прозвучала на такій великій події”, – підсумувала дівчина.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin