Вінниця
27.04.2024
12.72° C
Вгору

Вінничан та гостей міста запрошують на тренінги в межах ініціативи «Посилюємо стійкість громади»

У квітні мешканці Вінницької територіальної громади, включаючи ВПО, мають можливість взяти участь у тренінгах в рамках ініціативи “Посилюємо стійкість громади”.

Якщо ви бажаєте підвищити особисту стійкість до негативних впливів інформації, навчитися відрізняти правдиву інформацію від неправдивої, покращити комунікаційні навички для підвищення соціальної єдності та стійкості громади, а також розвинути особисту психологічну стійкість, ви можете зареєструватися на участь у одноденних тренінгах.

Участь у навчанні є безкоштовною. Тренінги відбуватимуться у вихідні дні, 7, 13 та 14 квітня 2024 року, з 10:00 до 17:00 у місті Вінниця. Учасникам буде забезпечено необхідні навчальні матеріали та харчування.

Ви можете обрати один або кілька тренінгів із наступних тем:

  • 7 квітня: “Інфомейдійна грамотність та кібергігієна: безпека для кожного”;
  • 13 квітня: “Розвиток навичок ефективної комунікації”;
  • 14 квітня: “Психологічна стійкість під час війни”.

Кількість місць обмежена, тому важливо зареєструватися до 5 квітня 2024 року. Учасники будуть обрані на конкурсній основі та повідомлені на електронну пошту щодо деталей проведення тренінгів. 

Реєстрація за посиланням.

Якщо у вас виникли запитання, звертайтесь за контактами:
Юлія Кашпрук, [email protected], тел. 0677067051


Довідка:

ніціатива «Посилюємо стійкість громади» реалізується  за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії у партнерстві з Інститутом розвитку міст, ГО «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» та Вінницькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. В. Отамановського.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin