Вінниця
27.04.2024
12.72° C
Вгору

У Вінниці провели творчо-патріотичний захід, де учасники збирали кошти на підтримку ЗСУ

За інформацією ВМР, 27 березня у Вінниці відбувся творчо-патріотичний захід, де учасники збирали кошти на підтримку Збройних Сил України.

Організатором заходу став відділ молодіжної політики Вінницької міської ради. Подія відбулась у креативному просторі «Артинов», куди завітали понад 60 представників молодіжних осередків міста.

Як зазначила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, цей захід є не лише виявом таланту та креативності молоді міста, а й підтримкою наших Захисників та Захисниць, які перебувають на фронті.

«Українські солдати віддають своє життя за наше майбутнє, тому кожна допомога є надзвичайно важливою. Ми вдячні всім учасникам та гостям за їхню підтримку та внесок у цю благородну справу», – зазначила вона.

Серед тих, хто презентував присутнім свою патріотичну творчість, були й представники Харківського національного університету внутрішніх справ. Курсанти презентували свою авторську пісню «Ми переможемо». Кажуть, впевнені, що ці слова лунатимуть у всіх куточках нашої України.

«Дуже круто зібратись на творчий захід, гуртом провести час та допомогти нашій армії», – запевнили учасники.

Як підсумувала Юлія Мончак, усі зібрані під час заходу кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України, які знаходяться на передовій, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет країни.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin