Вінниця
27.04.2024
12.72° C
Вгору

У Вінниці не буде світла та води 22 березня: перелік адрес

В ніч на 22 березня ворог знову завдав масованої повітряної атаки по Україні. За попередньою інформацією є влучання в об’єкт критичної інфраструктури на Вінниччині.

«Як бачимо, рашисти продовжують тероризувати мирне населення. У хід ідуть крилаті ракети, балістика, шахеди. Під ударом – цивільні об’єкти та житлові будинки. Тож, вкотре закликаємо вінничан не ігнорувати сигнал повітряної тривоги та відразу прямувати у найближче укриття», – наголосила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Що ж до ситуації у Вінниці, то вона наразі залишається стабільною. Громадський транспорт курсує безперебійно, комунальні служби дбають про чистоту міста, зокрема на прибирання доріг було залучено 8 одиниць техніки шляхового управління. Також у центрі уваги – якість надання послуг.

Так, бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами:

  • вул. О. Бурбело, 3;
  • вул. Брацлавська, 1;
  • вул. Кропивницького, 22.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У «Вінницьких міських електромережах» попереджають про тимчасові відключення світла на вулицях Є. Коновальця, Дубовецька, І. Костецького, П. Ніщинського, Р. Шухевича, В. Барки, Генерала Арабея, М. Драгоманова, В. Хмелюка. Причина – планові роботи на мережах.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin