Вінниця
09.05.2024
15.91° C
Вгору

Що подивитися на вихідні у березні 2024: перелік фільмів на Netflix

Якщо у Вас поганий настрій, то зробити Ваш вечір чи вихідні приємнішими зможуть новинки на Netflix.

Які фільми та серіали варті твоєї уваги та що подивитись на Netflix у березні 2024 — у добірці Вікон.

Космонавт

Науково-фантастична драма Космонавт розповідає про пригоду астронавта, який вирушає у місію на край Сонячної системи. На Землі залишається його дружина, і чоловік лише на півдороги розуміє, що шлюб може не витримати розлуки.

Налагодити стосунки у парі та зрозуміти, що пішло не так у шлюбі, дає можливість загадкова істота, що перебуває з астронавтом на кораблі.

Премʼєра відбулася 1 березня 2024 року.

Програма: Афери, секти й викрадення

Документальна стрічка розповідає кримінальну історію про досвід жінки, яка зіткнулася з дисциплінарними школами та їхнім впливом на проблемних підлітків.

Жінка намагається розслідувати корупційні схеми, однак знаходить дещо набагато гірше.

Фільм вийшов на платформі 5 березня 2024 року.

Діва проти біди

Це містична фентезійна історія про темну сторону кохання з принцом. Дівчина потрапляє у лігво дракона, адже її шлюб з принцом виявився лише розрахунком із боргами, які мала сімʼя новоспеченого чоловіка.

Фільм з’явився з 8 березня 2024 року.

Поворотний момент: Атомна бомба і Холодна війна

Документальна стрічка розповість про американський погляд на Холодну війну та поширення ядерної зброї. Тут також згадають відому історію про Оппенгеймера, можна буде почути й коментарі чинного президента України Володимира Зеленського.

Подивитися фільм можна вже.

Ірландське бажання

Захоплива романтична комедія розповість про жінку, яка переконалася: варто боятися своїх бажань. Так, захотівши знайти своє найбільше кохання, вона прокидається у ролі нареченої свого коханого, зарученого з її найкращою подругою.

Та чи це дійсно справжній супутник її життя? Премʼєра відбулася 15 березня.

Ширлі: Боротьба за Білий дім

Цьогоріч чимало тем у кіно присвячено жінкам. Ширлі — саме такий фільм. Це біографічний драматичний фільм, написаний і знятий Джоном Рідлі.

Стрічка розповідає про першу чорношкіру жінку, яку обрали до Конгресу США, Ширлі Чізхолм. Події розгортаються навколо президентських виборів. Премʼєра на платформі відбудеться 22 березня.

Красива гра

Красива гра — британський спортивний драматичний фільм режисера Теа Шаррок.

Стрічка оповідає історію англійської футбольної команди, яку очолює тренер перед грою у Римі на глобальному щорічному футбольному турнірі Homeless World Cup. Прекрасна гра вийде на Netflix 29 березня 2024 року.

Джентльмени

Серіал, створений Гаєм Річчі. Він є спін-оффом однойменного фільму. У центрі стрічки молодий чоловік, який в одну мить успадковує величезні статки. Та важливими є не самі вони, а те, що приховується за маєтками.

Кожне рішення матиме свої наслідки. Що доведеться пройти аристократу — можна дізнатися вже.

Шукачі пригод

Серіал поєднує в собі кілька жанрів: пригоди, бойовик, драму, кримінал, детектив та навіть трилер. Історія розгортається на тлі мальовничої Мексики, а у центрі сюжету опиняються злочинці. Вони прагнуть знайти давно втрачені скраби.

Однак гурт злочинців — не єдині, хто прагне розбагатіти за допомогою цих скарбів. Премʼєра серіалу на платформі відбулася 13 березня.

Залізна рука

Це іспанський кримінальний серіал від Netflix, який також підіймає тему збагачення на незаконних діях та речах. У центрі сюжету — керівник порту Барселони, який очолює злочинну мережу. Але після одного випадку починаються незрозумілі смерті.

Розібратися у причинах глядачі змогли вже з 15 березня.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin