Вінниця
27.07.2024
19.29° C
Вгору

Як підготуватися до іспиту з ПДР без автошколи: перелік корисних ресурсів

З листопада минулого року складати теоретичний іспит для отримання посвідчення водія можна без обовʼязкового навчання в автошколі.

Аби допомогти українцям ефективно підготуватися до тестування, newsavto зібрали добірку безкоштовних ресурсів, каналів та платформ. У ній — теоретичні матеріали для підготовки, онлайн-платформи, застосунки, канали на YouTube і навіть безкоштовні курси. 

Платформа Теоретичної підготовки водіїв в Україні

Це інноваційний онлайн-сервіс, де представлені питання та ілюстрації, які повністю відповідають білетам державного іспиту з теоретичної підготовки водіїв в ТСЦ МВС України. Тренуватися можна як на комплексних тестах, так і за окремими темами. А найголовніше — вивчати матеріал тепер можна у зручний для вас час, при цьому не виходячи з дому. Перейти на веб-сайт Платформи можна за посиланням. 

Застосунок «Офіційні тести ПДР України»

Цей мобільний додаток включає більше ніж 2000 актуальних питань для тестів ПДР з офіційної бази МВС України. А найзручніше те, що проходити тестування можна навіть без підключення до мережі Інтернет. Додаток містить зручні розділи з теорією — ПДР, дорожніми знаками та дорожньої розмітки, сигнали регулювальника і багато іншого. Також в додатку є тренажер з 20 питань, на які дається 20 хвилин і лише 2 помилки.  Завантажити додаток можна для iOS та Android

Безкоштовні курси ПДР від мережі Гончаренко центр

Мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів Гончаренко центр проводить безкоштовні курси правил дорожнього руху. Формат курсів нічим не відрізняється від викладання в звичайних автошколах, адже навчання проводять викладачі із багаторічним досвідом. 

Теорію тут пояснюють на реальних прикладах, а також тренуються на реальних питаннях і виконують роботу над помилками. Проходити навчання можна як онлайн, так і офлайн — для участі достатньо заповнити коротку форму за посиланням, а з переліком освітньо-культурних просторів можна ознайомитися тут. 

Платформа та застосунок Green Way 

Ще одна платформа з тестами ПДР, де підручники, довідники та питання доступні в режимі 24/7. Після реєстрації на сайті можна проходити вправи з окремих тем, відпрацьовувати випадкові чи вибрані питання. Також тут можна виконувати роботу над помилками, складати тренувальне тестування з водіння на основі ПДР 2023 в екзаменаційному симуляторі, та брати участь в обговореннях білетів ПДР онлайн. Також сервіс розробив telegram-канал, де окрім загальних новин публікує тести з ПДР. Завантажити застосунок можна для iOS і Android .

YouTube-канали для підготовки

  • Канал Вивчення ПДР України. Тут можна вивчати і повторювати теоретичні теми з правил дорожнього руху, а також слухати та аналізувати цікаві питання. У своїх відео автори також розглядають проблеми в ПДР України і дорожньому русі та надають поради, які будуть корисні як під час самостійного вивчення матеріалу, так і після навчання, при керуванні авто.
  • Канал Онлайн автошколи Час — це сервіс дистанційної і самостійної підготовки водіїв 24/7/365. Тут — відео за різними темами, лайфхаки, а також розбір тестів. 
  • Канал За! Правилами. Тут регулярно розбирають цікаві ситуації за кермом та навчають правил дорожнього руху на прикладі типових запитань із теоретичного тесту МВС.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin