Вінниця
16.05.2024
9.77° C
Вгору

Робота на Вінниччині: які є актуальні вакансії у громаді?

Пошук роботи під час повномасштабного вторгнення може бути важким завданням через нестабільну ситуацію та обмежений доступ до ресурсів. Проте на Вінниччині громади продовжують розвиватись та надають будь-які можливості мешканцям чи переселенцям працювати. I-VIN.INFO зібрав актуальні вакансії у різних громадах станом на середину лютого.

Вінницька громада. Станом на лютий 2024 року в громаді найбільш затребуваними є фахівці за професіями: продавець-консультант, водій, медсестра, кухар, бухгалтер, слюсар з механоскладальних робіт, вихователь в дитячому садочку, швачка та оператор поштового зв’язку.

Бабчинецька громада. Найбільш запитуванні фахівці – у галузі сільського виробництва. Наразі у громаді наявні вакансії бухгалтера, діловода, спеціаліста 1 категорії.

Вендичанська громада. Наразі громада потребує таких фахівців: юрист, психолог, архітектор, спеціаліст з комп’ютерної справи.

Джуринська громада. Найбільше у громаді потребують бухгалтерів, землевпорядників, державного реєстратора, кваліфікованих психологів. Наразі у громаді відкритті вакансії землевпорядника та державного реєстратора.

Могилів-Подільська громада. На сьогодні центр зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи. Вони на безоплатній основі надають послуги із пошуку відповідної роботи та підбору персоналу, послуги з державного соціального страхування на випадок безробіття, а також здійснює виплату матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою роботи.

Погребищенська громада. Найбільш затребувані в громаді фахівці: трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, водії автотранспортних засобів, підсобні робітники, кухарі, слюсарі-ремонтники, робітники фермерських господарств, продавці продовольчих і продуктових товарів, машиністи-кочегари котельні, бухгалтери, вчителі.

Студенянська громада. Найбільш актуальними в громаді є професії психолога та вчителя англійської мови. Відкриті вакансії – слюсар аварійно-відновлювальних робіт, робітник з благоустрою, машиніст екскаватора та водій.

Барська громада. Тут найбільше потребують наступних фахівців: електрозварювальник, швачка, робітник з комплексного обслуговування сільського господарства, водій та продавець. За цими професіями відкрито 30 вакансій.

Ольгопільська громада. Є такі вакансії: заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності та водій автотранспортного засобу.

Гніванська громада. До переліку найбільш необхідних вакансій входять: токарі, фрезерувальники, слюсарі, слюсарі-ремонтники, газоелектрозварювальники. Наявні вакансії продавців продовольчих товарів, водіїв, трактористів.

Тульчинська громада. Затребувані професії: продавці, вантажники, підсобні робітники. Вільні вакансії: продавці продовольчих непродовольчих товарів, охоронника, механік з ремонту автотранспорту, головний інженер ТОВ «Діана», двірник, оброблювач риби, пресувальник сиру, начальник відділу поштового звʼязку, апаратник нанесення полімерних та парафінних покриттів на сир.

На початку війни, коли переселенці масово зверталися до міської ради у пошуках роботи, відділ економіки створив телеграм-канал з вільними вакансіями у громаді.

Ладижинська громада. Найбільший попит в Ладижинській громаді на кваліфікованих працівників: слюсарів-ремонтників, слюсарів з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, електромонтерів з ремонту технологічного устаткування, слюсарів-сантехніків, слюсарів з обслуговування систем вентиляції та кондиціювання, слюсарів-електриків, водіїв навантажувачів, водіїв автотранспортних засобів, машиністів-обхідників котельного обладнання, птахівників.

Існує дефіцит фахівців: технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва, інженерів з теплофікації, механіків, біотехнологів, логістів, лікарів ветеринарної медицини.

Наразі відкриті вакансії: слюсар-ремонтник, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів, електромонтер з ремонту технологічного устаткування, слюсар-сантехнік, слюсар з обслуговування систем вентиляції та кондиціювання, слюсар-електрик, тощо.

Іванівська громада. В апараті сільської ради відкрита вакансія юриста.

Райгородська громада. Серед найзатребуваніших професій є тракторист, комбайнер та водій.

Турбівська громада. Найбільш затребуваними професіями стали оператор котельні, підсобний працівник, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподакського виробництва, охоронник, укладальник-пакувальник. Наразі у громаді наявні 9 вакансій: підсобний працівник, машиніст автовишки та автогідропідіймача, продавець продовольчих товарів, 2 вакансії головних спеціалістів, економіст, фахівець із публічних закупівель, економіст з планування, пекар.

Війтівецька громада. Найбільш затребуваними професіями є: чистильщик, слюсар ремонтник, машиніст (кочегар) котельної, оператор лінії з виробництва харчової продукції (виробництво цукру), вагар, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, лікар ветеринарної медицини, тракторист машиніст, зашивальник м’якої тари, лаборант хімічного аналізу, гасильник вапна, інженер технолог, касир торгівельного залу. Актуальними залишаються посади у ТОВ «Хмільницьке» – слюсар з ремонту колісних транспортних засобів та головний лікар ветеринарної медицини.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin