Вінниця
27.07.2024
18.63° C
Вгору

27 лютого – День оптиміста: привітання у прозі, картинках та листівках

Ви з легкістю зустрічаєте будь-які невдачі і негаразди, не втрачаючи самовладання і сприймаючи їх як корисний досвід? Ваш стакан завжди наполовину повний, а не наполовину порожній? Вітаємо, ви оптиміст – ймовірно, самий приємний у спілкуванні і успішний в житті тип особистості! І сьогодні, 27 лютого, у світі відзначається ваш день – День оптиміста. Тож, усі позитивно налаштовані люди,  можете спокійно приймати заслужені привітання.

До людей з позитивним мисленням тягнуться оточуючі, знаходячи в них опору і підтримку. Саме вони часто стають неформальними лідерами колективів завдяки бойовому характеру і гарному настрою, яким вони щедро діляться з усіма.

Якщо вам пощастило народитися оптимістом, то цьому факту можна тільки позаздрити – йти по життю, виділяючи посмішки і позитив, набагато легше і приємніше. Ну, а тим, хто бачить все навколо в «сірих тонах», варто в це свято спробувати «побачити сонце крізь хмари», поглянути на світ новими очима. Проведіть цей день з посмішкою на обличчі, порадійте новому дню, помічайте тільки хороше, і побачите самі, що життя зовсім не таке сіре і похмуре, як часом може здатися.


Привітання з Днем оптиміста

Вітаємо вас із Днем оптиміста! Якщо ви не відносите себе до цієї категорії людей, час переосмислити ставлення до себе. Ви — єдина людина у Всесвіті, який не було, нема і не буде. Немає навіть схожих на вас, тому що ви — унікальні. І у вас все вийде. Якщо не з першого разу, то з двадцятого. Утріть всім носа!

***

У День оптиміста бажаємо вам тримати у фокусі моменти життя “тут і зараз”. Нехай у цю хвилину не буде смутку, печалі. Що б не було, час іде, і потрібно здійснювати свої мрії та плани. Пам’ятайте, що ваші улюблені кафе, кінотеатр, будинок і сквер у місті, були просто чиєюсь мрією. Не здавайтеся, і у вас теж все вийде!

***

Із Днем оптиміста! Нехай ніяких життєвий шторм не потопить віру в себе, а просто змиє поганий настрій, перешкоди, заздрісників та людей, які “ставлять палки в колеса”, коли ви починаєте вірити в себе. Перемагайте свої обмеження!

***

Найкращий день — це сьогодні! Найкращий час для будь-чого — тут і зараз! Не сумнівайтеся у собі. Дійте, вірте, перемагайте. З Днем оптиміста!

***

Нехай ваше життя буде наповнене найкращими моментами, які ви самі для себе оберете. Адже людина сама вирішує та обирає, на що звертати увагу, кого слухати, куди дивитися і як діяти. Будьте найкращим варіантом себе. З Днем оптиміста!

***

День оптиміста у світі 2024 — привітання на 27 лютого, листівки і картинки  - Телеграф

листівка з днем оптиміста 27 лютого

День оптиміста у світі 2024 — привітання на 27 лютого, листівки і картинки  - Телеграф

Мотиватор: радість, оптимізм | Quotations, Words, Motivation

Оптимизм - Психологічний центр "Перетворення"

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin