Вінниця
01.05.2024
9.18° C
Вгору

Як у Вінниці провести День закоханих 14 лютого? Перелік подій та заходів

В умовах повномасштабної війни кохання набуває особливого сенсу. Люди більше цінують час, проведений зі своїми коханими. І День закоханих – чудова нагода побути разом із коханими або близькими вам людьми. Романтична вечеря, стендап чи благодійний концерт: I-VIN.INFO підготував підбірку подій, куди можна піти на День закоханих у Вінниці.

У Docker Pub 14 лютого відбудеться вечір пісень про кохання від Nick Komissarenko. 

Nick Komissarenko – сценічний псевдонім сольного виконавця Миколи Коміссаренка. Вчитель за освітою та музикант за покликом серця, Микола освоїв сопілку, барабани, клавіші. Його основним інструментом є гітара, яка і допоможе артистові створити незабутню атмосферу на концерті у Вінниці. 

Крім цього, 15 лютого у тому ж закладі відбудеться концерт до Дня закоханих сучасного українського артиста, саундпродюсера з Вінниці Milliart. Творчість талановитого вінничанина сповнена надихаючих сенсів та спрямована на підтримку українських військових. Серед найвідоміших треків – пісня «Зірвало дах», що набрала понад 8 мільйонів переглядів у TikTok.

У креативному просторі 14 лютого «Артинов» відбудеться стендап, де будуть смішні жарти та гарантовано гарний настрій. Цього вечора для вас виступатимуть: 

– Андрій Кит – комік та ведучий із Дніпра з 10 річним досвідом. Він трохи погріє та поспілкується з вами на початку, щоб ви розслабилися.

– Альберт Лалаян – добряк із Харкова, крутий комік та зірка Ліги Сміху

– Нікіта Трандафілов – одеський комік, автор проєкту «Тривожний стендап»

– Богдан Богаченко – одеська зірка, яка все більше набирає популярності у соцмережах 

У Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім.Миколи Садовського 14 лютого презентують комедію «Смішні гроші». Початок о 18:00.

Також охочих 14 лютого запрошують на романтичну екскурсію — «Вінниця: історії кохання». На ній учасники та учасниці побачать місця, де століття тому освідчувались в коханні вінничани, неймовірну архітектуру для романтичної фотосесії та дерево, яке, за легендою, посадив найбажаніший чоловік 17 століття.

У свою чергу, у Музеї моделей транспорту до 18 лютого триває виставка-продаж від ByVi до Дня закоханих. Ця романтична експозиція потішить естетів та людей з практичним поглядом на життя. Тут представлені різноманітні свічки, парні браслети для закоханих з натурального каміння, які точно зацікавлять шанувальників літотерапії, парні котики – подарунки на різний смак і вік.

Ще у ресторані Mont Blanc 14 лютого відбудеться благодійний вечір «Кохайтеся, та не з…». Організатором події є Олександр Теренчук у компанії з Max Triss та авторки найромантичнішого хіта «Під Вінницьким дощем» Darisha. Метою заходу є збір коштів на покупку дрона DJI Mavic 3T Enterprise для 137 батальйону морської піхоти. Для броні необхідно телефонувати – 0680558887.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin