Вінниця
08.09.2024
13.83° C
Вгору

Що чекає на айпад у 2024 році?

У 2024 році компанія Apple планує вражати світ планшетами, які обіцяють стати новим словом в історії iPad. За даними інсайдерів та відомого журналіста Bloomberg Марка Гурмана, очікується випуск не одного, а цілого арсеналу нових моделей iPad, серед яких виділяється найбільший планшет в історії Apple.

Тому, якщо зараз ви є власником айпад по типу iPad 10, і мрієте про апарат з більшою діагональю, рекомендуєм дочекатися анонсу новинок 😉

Головним нововведенням буде планшет із діагоналлю екрана 14,1 дюйма, обладнаний OLED-матрицею. До цього моменту жоден iPad не мав такого екрану, що робить цей анонс особливо очікуваним. Лінійка Айпад Про отримає цю нову модель, яка розширить вибір для користувачів, тепер можна буде обрати між екранами розмірами 11, 12,9 і 14,1 дюйма.

Усі три моделі Айпад Про 2024 будуть оснащені новим топовим чіпом M3 та 8 ГБ оперативної пам’яті. Дисплеї забезпечать яскравість до 3000 ніт, а також будуть підтримувати новий Епл Пенсіл зі змінними магнітними наконечниками. Також невелике оновлення отримає і чохол-клавіатура Magic Keyboard.

Коли вийдуть нові айпади?

Що стосується термінів виходу на ринок, очікується, що новий айпад буде представлений у першому кварталі 2024 року, можливо, в березні. Однак варто підготувати свої гаманці, оскільки цей гігантський iPad обійдеться дорожче, ніж його попередники, оцінюється принаймні у $1800.

Помітно, що Епл спрямовує свої зусилля на те, щоб зробити планшети ще більш привабливими для користувачів ноутбуків, оснащуючи їх такими вражаючими екранами та потужними чіпами. Це може стати стимулом для більшої кількості користувачів розглядати iPad як повноцінну альтернативу ноутбукам.

Поза розгорнутим планом для iPad Pro, з’явилася інформація щодо планів Apple на оновлення інших моделей. Працюючи над оновленням iPad 11-го покоління, iPad mini сьомого покоління та iPad Air шостого покоління, компанія також готується до виведення з виробництва оригінального Apple Pencil першого покоління. Ці кроки є частиною стратегії Apple щодо відмови від роз’єму Lightning у своїх пристроях.

Таким чином, 2024 рік обіцяє бути визначальним для світу iPad, де нові екрани, потужні чіпи та додаткові функції роблять планшети Apple ще привабливішими для різних категорій користувачів. Безумовно, фанати та любителі технологій з нетерпінням чекають на ці інновації, які можуть визначити нові стандарти в світі планшетних пристроїв.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin