Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Вінницька молодь об’єдналась для виготовлення окопних свічок на фронт

Учора, 23 січня, представники Вінницької молодіжної ради разом з представниками відділу молодіжної політики Вінницької міської ради зібрались для спільного виготовлення окопних свічок, в рамках заходу, приуроченого до Дня Соборності України. Учасникам вдалося створити близько 100 окопних свічок, які в подальшому будуть передані на передову для українських Захисників та Захисниць. Ці свічки стануть засобами обігріву, необхідними в умовах польового середовища.

Понад 15 учасників зустрілись на базі VinSmart Центру, щоб за допомогою бляшанок, гофрованого картону та парафіну виготовити справжнє джерело тепла для оборонців, що є дуже цінним узимку.

«Цього разу ми виготовили свічки, які можуть горіти від двох до семи годин. Для наших військових у таку пору року це є неабиякою допомогою, адже завдяки ним вони можуть і зігрітися, і висушити речі», – розповідає заступниця начальниці відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Олена Войтович.

Також вона додала, що до повномасштабного вторгнення разом з колегами відділу молодіжної політики ВМР вдавалося організовувати різні активності для вінницької молоді.

«Зараз інший час, тому й напрямок заходів інший, але ми не зупиняємось і спільними зусиллями продовжуємо допомагати Захисникам. Незабаром виготовлені окопні свічки передамо військовослужбовцям на Донецький напрямок», – говорить Олена Войтович.

Молодь з ентузіазмом та завзятістю мотала та просочувала кожен шматок картону, щоб якісно виконати зігрівальні засоби.

Як підкреслила голова молодіжної ради міста Марія Маєвська, вінницька молодь є активною рушійною силою, яка продовжує допомагати Збройним Силам України.

«Вважаємо, що нашим обов’язком є допомагати українським військовим, отож кожен має робити свій внесок у Перемогу», – говорить вона.

За словами заступниці начальниці відділу молодіжної політики Олени Войтович, наразі збір консервних бляшанок та залишків свічок, воску і парафіну продовжується.

Охочих закликають за можливості приносити парафін до відділу молодіжної політики ВМР або до найближчого VinSmart Центру, адже кожна виготовлена свічка – це підтримка наших воїнів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin