Вінниця
27.07.2024
21.93° C
Вгору

Є співпадіння: 7 передбачень на 2024 рік із 1924 року

У 1924 році люди доволі цікаво уявляли, яким буде світ за 100 років. 

З приводу цього ми розповімо про 7 передбачень на 2024 рік із 1924 року, деякі з яких збіглися. Про це повідомляє “Дивогляд” із посиланням на Bild.

Ми зібрали свідчення того, яким люди у 1924 році представляли собі світ через 100 років. Ось сім передбачень – причому деякі з них напрочуд збіглися з реальністю.

  1. Едвард Фьорлонг, палеонтолог з Каліфорнійського університету, вражав своєю ідеєю, що коні до 2024 року залишаться без роботи. У своїй публікації в Kansas City Post, він передбачав, що трактори та автомобілі повністю витіснять їх у сільському господарстві, і коні стануть рідкістю, яка зустрічатиметься лише у зоопарках.
  2. Кінгслі Вуд, британський політик, пророкував на святковій вечірці 1924 року, що до 2024 року люди в середньому будуть жити не менше 100 років, і в 75 років вони вважатимуться відносно молодими.
  3. Арчібальд Лоу, інженер, ще сто років тому в книзі “Бездротові можливості” передбачав, що в 2024 році більшість людей буде працювати з дому. Він писав, що ми матимемо можливість займатися різноманітними бізнесами, які раніше вимагали фізичної присутності.
  4. Шведський архітектор Бен Бйорксон передбачав розвиток автомобілебудування і спрогнозував, що великі міста будуть мати триярусні шосе та конвеєрні стрічки, які замінять тротуари.
  5. Авто газети Olderman Newton мріяв, що у 2024 році діти будуть носити азбестові костюми, які не потрібно буде прати, і на уроках англійської вони слухатимуть п’єси Шекспіра, записані на грамофонні платівки.
  6. Магнат Джозеф Дей з Нью-Йорка сто років тому вважав, що у 2024 році всі будуть щодня добиратися на роботу за допомогою дирижаблів та літаків.
  7. Девід Гріффіт, голлівудський режисер, висловлював думку в 1924 році, що завдяки кіно люди дізнаються більше про інші культури і їм не доведеться більше боятися незнайомців, оскільки фільми, на його думку, повинні були припинити всі війни.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin