Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Найкращі романтичні комедії, які варто подивитися на Різдво: трейлери

Існує незліченна кількість новорічних і різдвяних фільмів, але, мабуть, найпопулярнішими є сентиментальні історії про кохання з першого погляду. У різдвяний час, як ніколи, хочеться вірити в дива, долю та принца на білому коні.

Ці п’ять фільмів буквально неможливо дивитися в будь-яку іншу пору року, вони занадто наївні та передбачувані, але на Новий рік та Різдво кращих за них немає.

ТОП-5 кращих романтичних комедій за останні роки 

Пара на свята

Королева крику Емма Робертс раптово змінила курс і стала новознайденою принцесою сучасного роману. У 2020 році Робертс об’єднався з Тіффані Полсен, щоб представити квінтесенцію героїні романтичного коміксу – розбитої горем одиначки, чиї проблеми можуть бути вирішені з появою потрібного чоловіка. І хоча фільм пропагує ідею про те, що на Новий Рік і Різдво (або на будь-яке інше свято) не варто бути самотнім, спостерігати за лавиною незручних емоцій і ситуацій принаймні весело.

Аромат кохання

Познайомившись з ідеальним хлопцем у додатку для знайомств, письменниця з Лос-Анджелеса летить через усю країну, щоб зробити йому сюрприз на Різдво, та дізнається, що її ошукали. У цій романтичній комедії портрети головних героїв не вписуються в традиції жанру, і це добре.

Незабутнє Різдво

Незабутнє Різдво – ще один святковий фільм Netflix, про який ви, напевно, чули, завдяки перезавантаженню кар’єри Ліндсі Лохан. Святковий rom-com знаменує гучне повернення ікони 2000-х.

Фільм Джейн Деміан мало чим відрізняється від інших грудневих релізів, але звичайна романтична комедія з декораціями має кращий вигляд, ніж без декорацій. А бачити на великому екрані актрису, на фільмах якої виросло ціле покоління – одне задоволення.

Лицар перед Різдвом

Різдвяні фільми з Ванессою Гадженс у головній ролі стали чи не щорічною традицією. Здається, Гадженс знайшла своє, знімаючись у фільмах, які можуть подарувати глядачам трохи святкового настрою.

«Лицар перед Різдвом» сподобається любителям подорожей у часі та фільму «Кейт і Лео». Цей фільм використовує той самий трюк, що і його попередник 2001 року, поєднуючи розбиту горем жінку зі справжнім лицарем у блискучих обладунках.

Святковий календар

Талановита фотографиня отримує у спадок старий адвент-календар, який може передбачати майбутнє. Святковий календар кидає виклик звичному архетипу ідеального юнака, який підкорює серце головної героїні. Попри відсутність оригінальності, фільм ідеально виконує функцію передбачуваного кіно.

Можливо, тому популярність романтичних комедій, які виглядають однаково, не вщухає, а режисери продовжують робити їх так, ніби сюжети згенеровані ШІ. Адже всім нам належить поринути у світ святкового хаосу, де панують магія, доля та кохання з першого погляду.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin