Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Вінниця передала на передову дрони та пристрої для скидання вибухівки

Вінницька громада відправила чергову партію спеціального обладнання на фронт. До Донецького напрямку були відправлені два квадрокоптери “Мавік 3” та пристрої для скидання вибухівки, які були придбані спільно з громадою. Безпека та оборона залишаються ключовими пріоритетами Вінницької міської ради, і муніципалітет продовжить підтримувати військові частини.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний, Вінницька міська рада спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом продовжує опрацьовувати запити військових. Допомога, яка поїде на Схід стане корисною для Захисників та Захисниць у ході виконання бойових дій.

“Передали бійцям, які несуть службу на Донеччині два “Мавіка 3”. Їх закупили напередодні разом з Вінницькою громадою. Квадрокоптери – незамінна річ на фронті. Вони багатофункціональні й допомагають нашим військовим розвідувати територію, а отже – ефективніше виконувати бойові завдання, – сказав Андрій Очеретний. – Крім того, військові також отримали скиди під вибухівку. З таким обладнанням наші хлопці будуть почуватися впевненіше. Хай “Мавіки” працюють на користь!”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin