Вінниця
27.07.2024
21.93° C
Вгору

Карлсруе передав Вінниці сучасний сміттєвоз, аби робити місто ще чистішим

Перед новим роком громада німецького міста Карлсруе надіслала в дарунок для Вінниці ще одну спеціалізовану автівку – сучасний сміттєвоз. Цей транспортний засіб буде використовуватися в сфері комунального господарства та призначено для збору побутових відходів, що значно підсилить ефективність роботи вінницьких комунальників.

Як розповів начальник комунального підприємства “Комбінат комунальних підприємств” Дмитро Науменко, сміттєвоз буде працювати на благо всієї Вінницької громади – міста та приєднаних територій.

“Ми отримали цей сміттєвоз від наших партнерів – міста-побратима Карлсруе. Машина може завантажити до 90 кубів – це потужна техніка, яка працюватиме на благо всієї Вінницької громади – міста та приєднаних територій. Дуже важливо також, що вона економно споживає пальне. Одним з пріоритетів Вінницької міської ради є стійкість, і, власне, забезпечення стабільної роботи критичної інфраструктури цьому пріоритету повністю відповідає. Ми вдячні нашим партнерам за підтримку у цей нелегкий час і сподіваємося на подальшу співпрацю!” – сказав Дмитро Науменко.

Нагадаємо, що влітку Вінниця отримала перший сміттєвоз з Карлсруе, який підсилив матеріально-технічну базу комунального підприємства «ЕкоВін». Машина розрахована на заднє завантаження і підлаштована під стандартні євроконтейнери, розміщені у місті.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin