Вінниця
18.10.2024
2.86° C
Вгору

Добрий ранок: побажання доброго ранку в картинках, своїми словами, в прозі

Побажайте рідній людині доброго ранку теплими словами або гарною картинкою.

Ранок задає тон всьому подальшому дню. “Вважають, що успіх приходить до тих, хто рано встає. Ні: успіх приходить до тих, хто прокидається в гарному настрої”, – сказав колись видатний французький драматург Марсель Ашар. Надішліть своїм друзям, близьким та рідним побажання гарного дня або тематичну листівку, та зробіть їхнє утро теплим і приємним.

Побажання доброго ранку

Хай сонячний промінчик цього ранку стане початком доброї дороги цього дня! Нехай добрим буде це початок! Бажаю тобі самого щасливого ранку та прекрасного дня!

***

За вікном мрячить дощик, хмаринки закривають синяву небес, а я хочу побажати тобі доброго ранку і гарного настрою, бадьорості та яскравих посмішок сьогодні.

***

З добрим ранком, ненаглядне моє сонечко! Нехай пробудження буде тільки в радість, а чашечка ароматної кави підбадьорить тебе, щоб вистачило сил та енергії для нового дня!

***

Зрання тобі! Чудово розумію, що тобі солодко спалося і зовсім не хочеться вставати. Але пора, пора починати новий день! Удача і успіх вже чекають на тебе! Так що – підйом!

***

Бажаю тобі самого вдалого старту з ранку, і нехай всі зустрічі проходять на позитиві. Прекрасного самопочуття, вірних рішень і щирих посмішок.

***

Нехай ранковий настрій буде таким же свіжим, як тільки що змелена кава! Хай буде з тобою бадьорість і нехай бадьорість тече в тобі!

Листівки доброго ранку

©

©

©

©

©

©

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin