Вінниця
17.05.2024
16.05° C
Вгору

Як прикрасити ялинку на 2024 рік: ідеї та поради

Головний атрибут Нового року – це, звісно ж, ялинка. Наряджають святкове дерево часто всією родиною – це особливий ритуал. Вважається, що що красивішою буде ялинка, то щасливішим рік, але, крім усього, вона має сподобатися новому господареві року – Зеленому Дерев’яному Дракону. Розповідаємо, як цього року прикрашати ялинку, які кольори та іграшки використовувати, а які – краще залишити в коробці.  

Як красиво прикрасити ялинку в рік Дракона 2024

Дракон – це символ імператорської влади. Він обожнює все яскраве, помітне, з елементами розкоші, шику і яскравих соковитих відтінків. Тому прикраси для ялинки 2024 року мають відображати імператорську велич, а іграшки слід обирати “багатих” відтінків.

Як прикрашати ялинку 2024 – головні кольори року:

  • насичений зелений та його відтінки;
  • червоний та його відтінки;
  • золотий;
  • фіолетовий;
  • пурпурний.

Також Дракону припаде до душі життєрадісний помаранчевий – він символізує сонце, радість і позитив. Якщо вам вдасться якось поєднувати його у святковому антуражі, то буде непогано.

Усі ці кольори можна поєднувати між собою: гарний вигляд матимуть зелений із червоним або червоний із золотим, фіолетовий і пурпурний. Самі прикраси мають виглядати як елементи розкоші та шику – можна повісити на ялинку розписні кулі, хитромудрі фігури, зокрема й символу року, східні елементи.

Як прикрасити ялинку 2024 року / © Pexels

Новорічна ялинка 2024 – що не потрібно на неї вішати

Дракон не любить скромність, ніжність і різного роду сентименти, тому іграшки для новорічної ялинки пастельних кольорів краще залишити в коробці – “до кращих часів”. сентименти, скромність і ніжні забарвлення. Також краще відмовитися від темно-жовтого, коричневого, сірого, синього і темно-синього кольорів. Надто вже вони буденні як для Дракона.

Водночас, якщо у вас є улюблена куля (наприклад, із сімейної колекції), але вона не в “драконячому” кольорі – все одно повісьте на ялинку. Нехай виділяється на загальному тлі і стане вашим додатковим талісманом, як це було і раніше.

Як красиво прикрасити ялинку в рік Дракона / фото ua.depositphotos.com

Поради, як значно полегшити процес прикрашання ялинки 2024

Звичайно ми всі звикли прикрашати ялинку на різдвяні свята. Однак існує кілька порад, які значно можуть полегшити цей процес.

  1. Насамперед варто почати прикрашання з того, щоб розправити усі гілочки, а потім на них обережно розмістити гірлянду. Так вона не буде плутатись і зачіпати інші ялинкові іграшки.
  2. Також варто забути про мішуру, оскільки це не тільки досить давня звичка, яка не додає ялинці краси, але й досить неекологічна.
  3. Іграшки варто почати розвішувати по спіралі, щоб вони заповнювали напрям гірлянди. А ось розмір прикрас краще обирати від найбільших на низу ялинку до найменших — на верхівці. Так ялинка не буде переобтяжена. А якщо у вас є кіт, він буде вдячний за таку розвагу.

Як прикрасити ялинку – ідеї новорічного декору для ялинки у 2022 році

І наостанок просте та водночас важливе нагадування. Якщо у вашій родині є діти, то краще їх залучити до процесу прикрашання, адже це подарує їм незабутні емоції та спогади. А ось ялинка навіть якщо не буде такою вишуканою, як хотілось, буде мати особливий стиль завдяки унікальним ідеям малечі. Тож головне — просто насолодитись процесом та часом разом.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin