Вінниця
08.09.2024
14.73° C
Вгору

На Вінниччині “Київстар” частково відновив зв’язок, але є небезпека шахраїв: що робити?

Станом 19:00 13 грудня частині користувачів “Київстар” відновили послуги зв’язку. Для того, аби перевірити працездатність номеру, необхідно перезавантажити телефон або увімкнути та вимкнути функцію “У літаку” у вашому смартфоні. Після перезавантаження мережі у деяких користувачів з’являється покриття та можливість дзвонити іншим абонентам. Мобільний інтернет наразі недоступний.

Проте у зв’язку з останніми подіями наразі присутня загроза попасти у сіті шахріїв. У компанії закликають довіряти лише офіційній інформації, оскільки у різних месенджерах наразі активізувались шахраї.

Новини про компенсації та терміни відновлення мережі надходитимуть виключно з офіційних сторінок компанії. Застерігаємо вас не ділитися номерами телефонів та особистими даними з підозрілими людьми та ботами, вони можуть виявитись шахраями.

Нагадаємо, що вранці 12 грудня в мобільній мережі Київстару стався збій, причиною якого стала масштабна хакерська атака. Через це користувачі не могли скористатися ні послугами зв’язку, ні інтернетом. Крім того, під’єднатися до інших мобільних операторів через національний роумінг також не виходило.

Очікуємо повного відновлення зв’язку та зберігаємо спокій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin