Вінниця
08.09.2024
13.83° C
Вгору

Що подарувати чоловіку на Різдво та Новий рік: 10 ідей для подарунку

Настає час пошуку подарунків, і якщо ви хочете, щоб ваш презент був оригінальним і незабутнім, рекомендуємо відмовитися від купівлі шампуню 3 в 1 і звернути увагу на корисніші речі.

Чоловіки часто змушують нас трохи поміркувати над їхніми подарунками, адже якщо подрузі чи мамі ми можемо подарувати на свято хайлайтер або червону помаду, то тут так не вдасться.

Тож якщо ви ще не придбали небанальний подарунок для своїх чоловіків – вашого тата, коханого, брата, сині або найкращого друга, пропонуємо наш невеликий список ідей, можливо, якась із них співпадає з його інтересами й бажаннями.

Набір інструментів

Можливо, вашому чоловікові здається, що у нього все є і йому нічого не потрібно, та коли йдеться про ремонт чогось у будинку, завжди постає питання наявності ключа потрібного розміру чи ручного дриля на акумуляторі. Тому якісний набір інструментів буде справді корисним подарунком, який прослужить тривалий час і виручить у багатьох життєвих ситуаціях. Ідеально, якщо такі інструменти будуть у чохлі, зручному органайзері чи пеналі.

Ґаджети для машини

Якщо ваш чоловік – водій, зверніть увагу на всілякі “плюшки” для автомобіля. Це можуть бути абсолютно різні корисні ґаджети, які робитимуть їзду комфортнішою, наприклад: кріплення для телефона з бездротовим заряджанням, органайзери, камера заднього або кругового виду, зволожувач повітря.

Також абсолютно небанальним подарунком може бути і ручний пилосос для салону та бездротовий насос для підкачування шин. Як варіант – зібрати в один бокс багато дрібних корисних речей: гачки для сидінь, антиковзний килимок для панелі приладів, термокухоль, м’які накладки на ремені безпеки і чохли на сидіння.

Конструктори

Зараз у моді 3D конструктори та пазли для дорослих. Особливою популярністю користуються такі “іграшки” з дерева, оскільки вони складні, приємно пахнуть і мають естетичний вигляд. Та є й інші подібні варіанти, наприклад, пазли у формі величезних історичних будівель або LEGO-набори за мотивами “Гаррі Поттера” або “Зоряних війн”.

Передплата Netflix

Для кіноманів приємним подарунком буде річна підписка на улюблений стримінг. Таке придбання на тривалий час відкине питання, що і де подивитися.

Комп’ютерна гра

Геймери оцінять такий подарунок, особливо якщо найближчим часом виходить нова гра або доповнення до неї. Тим паче, що онлайн-сервіси з продажу комп’ютерних ігор уже давно пропонують схожі послуги: ви купуєте гру “як подарунок” – і адресат отримає електронною поштою повідомлення у формі гарної листівки з привітаннями та інструкціями про те, як її активувати.

Також чудовим подарунком можуть стати джойстики чи інші аксесуари для PlayStation.

Аксесуари й ґаджети для телефона

Телефон – уже невід’ємна частина нашого життя, тому багатьом було б приємно отримати різноманітні корисні для нього речі, наприклад, бездротову зарядку, підставку, мініоб’єктив, який кріпиться на камеру телефона, стабілізатор або бездротові навушники.

Рюкзак

Це річ, яка прослужить довго, тому варто вибирати товар якісних виробників. І якщо рюкзак передбачає, що в ньому носитимуть ноутбук або іншу техніку, краще брати моделі, що не промокають.

Проєктор

Це, власне, подарунок для всієї родини, адже перегляди фільмів будуть майже, як у кінотеатрі. Невеликі портативні проєктори можна ставити у спальні і дивитися кіно, просто лежачи в ліжку. Також такий подарунок стане чудовим приводом зібратися з друзями та подивитися щось усім разом, наприклад, футбольний матч.

Набір для шашликів

Якщо ваш чоловік любить відпочивати на природі, такий подарунок – ідеальне рішення. Але не даруйте лише шампури, адже це нудно, краще зібрати так званий “набір для шашликів” і подарувати одразу мангал, шампури і складані стільці, які помістяться до багажника.

Спортивні аксесуари

Для любителів спорту також існують чудові подарунки, наприклад, річний абонемент до спортзалу або дешевші, але корисні речі: тренажери для рук, килимки, спортивний одяг, наприклад, для бігу, пульсометри, масажери або невеликі портативні тренажери для розминки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin