Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

Найпопулярніші пошукові запити 2023 року: Google оприлюднив рейтинг

Google оприлюднив топ пошукових запитів у 2023 році. Серед них найпопулярнішими були запити про війну у Секторі Гази та фільм ”Барбі”.

Перелік оприлюднений у web-додатку Google Trends, повідомляє “МІСТО”.

Загалом йдеться про 18 розділів, у кожному з яких представлені 10 позицій найбільш популярних запитів серед користувачів пошукової системи.

У розділі “Новини” серед запитів лідирує війна Ізраїлю з ХАМАСом. На другому місці  — катастрофа мінісубмарини “Титан”, що сталася у червні. Серед найпопулярніших запитів у “Новинах” 2023 року також були землетрус у Туреччині, урагани “Хіларі”, “Ідалія” та “Лі”, дві стрілянини у США, війна у Судані та індійська місія на Місяць Chandrayaan-3.

Серед акторів найчастіше шукали Джеремі Реннера, співаків — Шакіру,  серед спортсменів — американського футболіста Дамара Хемліна.

У розділі “Фільми” лідирує стрічка “Барбі”, на другому місці — “Оппенгеймер”. Серед серіалів найпопулярнішими у пошуковику були “Останні з нас”, “Венздей” та “Джинні й Джорджія”.

У розділі “Втрати року” перше місце посідає актор Метью Перрі, друге — співачка Тіна Тернер, третє — співачка Шинейд О’Коннор.

Найбільше запитів у Google впродовж року набрала пісня “Айдол” японського дуету “Йоасобі”. Найпопулярнішою грою стала Hogwarts Legacy. Серед рецептів найбільше шукали корейську страву “Пібімпап”.

Найпопулярнішими пошуковими запитами українців впродовж 2023 року у Google стали “Карта повітряних тривог”, графік відключення світла, власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин, ЧатGPT.

У 2022 році найпопулярнішими запитами українців булли “Карта повітряних тривог”, “Новини України”, “єДопомога”, “Карта України”, “Жириновський”, “Арестович”, “Путін”, “Холостяк 2022”, “Байрактар”, “Гостомель”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin