Вінниця
27.07.2024
18.72° C
Вгору

У VinSmart Центрах уже розпочалися веселі та чарівні зимові свята

Нещодавно Святий Миколай завітав до найменших мешканців Вінниці, зокрема до відвідувачів VinSmart Центрів. Це стало чудовою нагодою для дітей отримати яскраві враження, насолодитися патріотичними віршами та отримати подарунки. Атмосфера в Центрах була наповнена веселим настроєм та радісними моментами.

За словами директора КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитра Мири, незабаром подібне чарівне свято охопить всіх вихованців VinSmart. Зокрема, планується провести ряд тематичних майстер-класів до Нового Року, де діти матимуть змогу брати участь у розпису печива, декоруванні ялинкових іграшок, виготовленні декоративних підсвічників та багатьох інших заходах. Уже зараз Центри наповнені веселим сміхом та радісними моментами.

«Дуже цікаво було спостерігати за тим, як дітлахи старанно готували новорічні костюми та прикраси. Малеча з нетерпінням чекала на довгоочікуване свято та конкурси, і я думаю, що ми змогли підняти їм новорічний настрій, адже попри те, що в країні воєнний стан, діти хочуть дива та веселощів», – каже Дмитро Мира.

Як повідомила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, наші Центри відвідують близько 1 600 дітей, і для кожного з них намагаються створити особливий момент радості та веселощів. 

«Новорічні свята – це завжди магічне диво, отож хочемо подарувати радість, посмішку та незабутні враження дітлахам», – зауважила вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin