Вінниця
27.07.2024
18.61° C
Вгору

Від початку повномасштабного вторгнення Вінницький ліцей №32 плете та відправляє на фронт маскувальні сітки

Від самого початку повномасштабного вторгнення, учні та педагогічний колектив Вінницького ліцею №32 активно займаються виготовленням маскувальних сіток, сприяючи зусиллям наших військових у досягненні Перемоги. За словами заступниці директора ліцею Алли Поліщук, усі члени колективу швидко відреагували: приносили з дому все, що може стати матеріалом для виробництва сіток. Поступово почали також здійснювати благодійні внески, щоб забезпечити закупівлю необхідного матеріалу.

Для створення сіток використовується спеціальна легка тканина, яка не обтяжує сітки. З метою полегшення різання тканини в ліцеї розробили спеціальний пристрій, який дозволяє економити час. Цей виріб виготовлено із парти та лез, і, за словами ліцеїста Олександра, його використання досить просте: потрібно просто вставити тканину та протягнути її через пристрій.

Плетіння маскувальних сіток – це кропіткий труд. Вчителі кажуть, що канікул та вихідних у них немає, адже найбільше прагнуть допомогти нашим хлопцям.

Серед найвитриваліших помічниць – 11-класниця Христина. Дівчинка каже, що захотілося допомогти нашим Захисникам, тож долучилась до плетіння сіток ще у лютому минулого року.

«Це важлива справа у такий час. Тільки спільними зусиллями ми наблизимо Україну до миру та Перемоги», – підсумувала Алла Поліщук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin