Вінниця
18.10.2024
3.06° C
Вгору

Вінницькі дошкільнята зібрали кошти на DJI Mavic 3 для військових: дрон уже працює на фронті

Добрі справи завжди привертають увагу, як маяки, які світять тим, хто очікує допомоги. Нова порція підтримки від освітянської родини Вінниці направляється на передову. На цей раз найменші члени громади передали Захисникам квадрокоптер. Зібрані кошти на його придбання стали результатом реалізації благодійного проєкту “Освітня родина: допомагаємо-перемагаємо!”, який включав фестивалі та ярмарки.

Діти та їхні батьки, колективи дитячих садків № 3, 6, 10, 17, 18, 21, 22, 26, 38, 43, 46, 50, 51, 52, 57, 59, 61, 67, 72, 74 продовжують виявляти підтримку для наших військових, які борються за свободу та незалежність.

Нещодавно вони передали військовим квадрокоптер DJI Mavic 3, який буде використовуватися на одному з найгарячіших напрямків Донецької області.

Освітяни громади постійно надають необхідну допомогу на фронті – їжу, побутову хімію, а також автомобілі, турнікети, аптечки, тепловізори, безпілотники та багато іншого. Аналізуючи потреби українських Захисників, цього разу вони придбали та передали саме дрон, який допоможе нашим військовим у протистоянні окупантам.

“Абсолютно кожна ініціатива, спрямована на підтримку Збройних Сил України, має велике значення, – зазначила директорка департаменту освіти Оксана Яценко. Дякуємо усім, хто приєднався до допомоги нашим захисникам та захисницям, які мужньо виконують бойові завдання. Мета незмінна – боремося за свободу і волю країни!”

Також вона додала, що це не остання передача допомоги від вінницької освіти. “Така гарна справа обов’язково продовжиться”, – зазначає очільниця департаменту.

Зокрема, і Захисники подякували за таку підтримку. “Вдячні за допомогу, цей квадрокоптер допоможе знищити ворога та зберегти життя українських Захисників та Захисниць”, – додали вони.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin