Вінниця
27.07.2024
19.15° C
Вгору

Чергова партія військової допомоги вирушила з Вінниці на фронт

Вінниця продовжує забезпечувати військовослужбовців необхідними засобами для успішного виконання бойових завдань. Це відповідає пріоритетам та принципам Вінницької міської ради, зокрема у сфері безпеки та оборони. Учора, 14 листопада, представники муніципалітету передали новий вантаж допомоги представникам однієї з бригад морської піхоти, де вінничани також проходять службу. Цього разу до складу допомоги увійшли два тепловізори та п’ять коптерів “Mavic”. Також до безпілотників були додані пристрої для скидування вибухівки, які були придбані представниками депутатського корпусу міської ради за власні кошти.

Забезпечення військових приладами та засобами, які допомагають виконувати бойові завдання, є пріоритетом та принципом Вінницької міської ради. Учора, 14 листопада, 

«Продовжуємо передавати нашим Захисникам та Захисницям засоби, які допомагатимуть їм нищити окупантів. Цього разу передаємо коптери та тепловізори. Адже в такий час вкрай важливо докласти усіх зусиль для боротьби з ворогом», – зазначає заступник міського голови Сергій Тимощук.

Директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов розповідає, що ця допомога формувалась та передавалась за попереднім запитом від військовослужбовців.

«Попередньо військовослужбовці звернулись до нас із запитом щодо того, яке обладнання їм потрібне. У цій партії допомоги, окрім коптерів, ми також передаємо тепловізори українського виробництва, якість та ефективність яких уже перевірена нашими бійцями на фронті», – зазначає Олег Парфілов.

Також він додає, що фахівці його департаменту продовжують надалі працювати та вивчати потреби наших Захисників та Захисниць.

Нагадаємо, що днями представники муніципалітету передали військовослужбовцям на фронт пʼять коптерів «Mavic».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin