Вінниця
18.10.2024
2.86° C
Вгору

Сьогодні день працівника соціальної сфери: Сергій Моргунов привітав спецалістів галузі

Сьогодні, в першу неділю листопада, в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Фахівці цієї галузі невідкладно допомагають у різноманітних складних ситуаціях і надають підтримку тим, хто її потребує. Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі привітав працівників з професійним днем.

Саме фахівці та фахівчині соціальної сфери у скрутну хвилину простягають руку допомоги тим, хто найбільше цього потребує, а часом і вирішує, здавалося б, нерозв’язні питання і проблеми. Очільник громади подякував їм за щоденну працю та добро, яке вони дарують людям.

«Дякую працівникам соціальної сфери за відкриті серця, турботу, милосердя та гуманізм. Ви творите добро щодня: це не тільки ваша робота, а й покликання душі», – говорить міський голова Сергій Моргунов.

Також він наголосив на важливості фахівців із соціальної роботи у розвитку соціальної згуртованості, підтримці родин наших воїнів, а також переселенців.

«В часи війни на їхніх плечах лежить особливо важлива місія: не полишати в біді родини переселенців, Захисників і Захисниць та всіх, хто потребує допомоги», – підкреслив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin