Вінниця
08.09.2024
13.83° C
Вгору

Росіяни забрали життя ще чотирьох вінничан на фронті

Знову маємо втрати серед вінницьких військових

Щодня наші військові виборюють перемогу у війні проти російських окупантів. На жаль, на передовій загинули четверо воїнів з Вінниччини: Андрій Гончар, Микола Левченко, Дмитро Коновий, Руслан Афонін. Про це повідомляє I-VIN.INFO.

Захищаючи Україну від російського агресора, 3 жовтня 2023 року загинув старший солдат Гончар Андрій Олександрович, 1997 року народження, уродженець міста Бар. Кулеметник одного з підрозділів оперативного призначення Національної гвардії України. Андрій виконував свій обов’язок з високою майстерністю та професіоналізмом, віддаючи свої молоді роки захисту нашої Батьківщини ще з 2020 року. Про сумні звістку повідомили у Барській міській раді.

 

 

У бою за Україну, її територіальну цілісність і незалежність, в районі села Новомихайлівка Покровського району Донецької області 4 жовтня 2023 року загинув солдат Левченко Микола Віталійович, 1981 року народження, житель села Жадани. Про це повідомили у Іллінецькій територіальній громаді.

 

 

Учора у Ладижині попрощалися з Героєм-захисником, солдатом Збройних Сил України Дмитром Коновим. 6 жовтня 2023 року обірвалося життя солдата, оператора-радіотелеграфіста дивізіону артилерійської розвідки Збройних Сил України.

«Як і всі українці Дмитро мріяв про Перемогу та дуже хотів повернутись додому. Зі щитом. Але доля склалася так, що в рідний Ладижин наш Герой повернувся на щиті», – повідомили у Ладижинській громаді.

 

 

Учора у Літині попрощалися з старшим лейтенантом українського війська – Афоніним Русланом Вікторовичем. Траурний кортеж з тілом померлого прямував з Вінниці до рідної домівки у Літин (вул. Космонавтів,11). Про це повідомили у громаді Літина.

 

 

Щиро співчуваємо близьким та рідним полеглих Героїв. 

Дякуємо за захист. Дякуємо за службу. Спочивайте с миром.

Помстимося.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin