Вінниця
27.07.2024
19.29° C
Вгору

Соцмережа Х (колишній Twitter) стане платною для користувачів: Маск назвав причину

Американський мільярдер Ілон Маск заявив, що користувачам X (Twitter) доведеться платити за доступ до соцмережі. Так у компанії намагатимуться протистояти ботам.

Заяву Ілона Маска під час розмови з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху, цитує BBC.

За словами власника соцмережі, платний доступ — єдиний спосіб протистояти ботам і наразі компанія шукає дешевші варіанти для користувачів. 

“Ми переходимо до невеликої щомісячної оплати за користування платформою. Насправді ми збираємося придумати нижчий рівень ціноутворення. Це довга дискусія, але, на мій погляд, це насправді єдиний захист від величезних армій ботів, — сказав.

Резонансну заяву Маска поки не коментували у компанії.

Зазначимо, що американський мільярдер Ілон Маск узяв кредит у компанії SpaceX у розмірі один мільярд доларів. У той момент він купував Twitter за 44 мільярди. При цьому і SpaceX, і Twitter належать саме йому. Журналісти отримали доступ до документів, де йдеться про те, що SpaceX погодив позику Ілону Маску, її забезпечили деякі його акції в цій компанії. Згодом він повернув кредит із відсотками.

За даними американських журналістів, Twitter утричі впав у ціні після придбання соціальної мережі Ілоном Маском за 44 мільярди доларів в жовтні 2022 року. До втрати 50% доходів від реклами призвели проблеми з модерацією контенту.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin