Вінниця
27.07.2024
18.77° C
Вгору

Вінницький завод «Маяк» відзначає 55 річницю

Вінницький завод «Маяк» спеціалізується на виробництві електрообігрівальних приладів та обладнання для систем опалення. Його продукція відома не тільки в Україні, але й далеко за її межами – Польщі, Німеччині, Англії, Румунії, Угорщині, Молдові, Чехії, Латвії, на Кіпрі й у Франції.

Цьогоріч підприємству – 55 років. Участь у заходах з цієї нагоди взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, керівництво й колектив заводу.

– «Маяк» – це гордість Вінниці й Вінниччини. І це чи не єдине спеціалізоване підприємство в Україні з такою якістю продукції. Усі заслуги – це велика праця кожного: і керівництва, і робітників у цехах, – сказав голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. – Ваша згуртованість дозволила в складні часи не тільки зберегти виробництво, але й розвинути його. Ви працювали, працюєте і, вірю, будете працювати. Вам вірять споживачі, і це найвища оцінка роботи колективу.

За словами голови наглядової ради заводу Петра Кузнєцова, під час повномасштабної війни підприємство виконує ще й соціальні функції.

– Ми постачали наші вироби військовим, близько одного мільйона гривень спрямували на благодійність, безоплатно надали свої приміщення волонтерським організаціям. І, звичайно, сплачуємо податки до державного та міського бюджетів, – зазначив Петро Кузнєцов.

Секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський подякував колективу «Маяка» за активну позицію.

– Колектив не стоїть осторонь й активно допомагає ЗСУ. Долучається до кожного збору! Ми й продукцію вашу відправляли військовим частинам, і коштами ви допомагали, – звернувся Павло Яблонський до присутніх.

Із нагоди 55-річниці від дня створення ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» голова обласної Ради Вячеслав Соколовий і секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський вручили працівникам заводу Почесні грамоти обласної Ради й Подяки міської ради та її виконавчого комітету. Крім того, за дорученням керівника Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Володимира Гройсмана, вручили Подяку заступнику голови правління заводу Вячеславу Терліковському.


Джерело: https://vinrada.gov.ua/vinnickij-zavod-mayak-vidznachae-55-rokiv.htm

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin