Вінниця
16.09.2024
19.59° C
Вгору

Гайсинського ґвалтівника неповнолітньої дівчинки засудили на 9 років ув’язнення

У вересні, Бершадський районний суд визнав 35-річного мешканця Гайсинського району винним у вчиненні особливо тяжкого злочину, враховуючи докази, зібрані поліцією. Підсудного затримали 1 травня минулого року працівники Відділу поліції № 1 Гайсинського районного управління поліції негайно після отримання повідомлення про цей злочин за його місцем проживання.

Під час досудового розслідування встановлено, що підозрюваний, перебуваючи на підпитку, пропонував 15-річній потерпілій зайти до нього додому. Після цього він напав на дівчину і, загрожуючи фізичною розправою, зґвалтував її.

Наразі справа щодо обвинуваченого розглядається у суді за вчинення злочинів, передбачених статтями 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та представлення обвинувачення в суді здійснювали прокурори Бершадської місцевої прокуратури.

Суд у першій інстанції визнав обвинуваченого винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування) і встановив строк покарання – 9 років позбавлення волі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin