Вінниця
16.09.2024
19.64° C
Вгору

Схиляємо голови у жалобі: Вінниця прощається з Героєм Євгенієм Воротняком

1 вересня, під час виконання важкого військового завдання в районі села Роботине в Запорізькій області, Євгеній Воротняк, який служив у складі 118-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, потрапив під ворожий артилерійський обстріл. На жаль, Герой втратив своє життя відстоюючи свободу та суверенітет своєї країни. Йому було всього 33 роки, і вдома на нього чекали його дружина і дев’ятирічний син. Сумну новину повідомляє Вінницька міська рада.

Євгеній Воротняк народився 3 серпня 1990 року в Вінниці. Він отримав освіту в гуманітарно-естетичному коледжі № 29, а потім навчався в Вищому професійному училищі № 11 і розпочав кар’єру. Він створив сім’ю і завжди прагнув до добробуту своїх близьких. Поза роботою він віддавав перевагу риболовлі і мав численних друзів. Про це розповіла його дружина, Олена, яка стала вдовою Героя.

«Коли розпочалось повномасштабне вторгнення мій чоловік відразу пішов до військомату та став на облік. Не ховався й не йшов на компроміс із совістю. Таким він був – прямолінійним, чесним та безкорисливим. Своїм прикладом усе життя показував, яким має бути справжній чоловік. Навчав й мене бути сильною, завжди жити своєю головою і я передам це синові», – каже жінка.

Церемонія прощання із Євгенієм Воротняком розпочнеться о 9:30 за адресою: вул. Київська, 122. Поминальна панахида за полеглим відбудеться о 10:00 у Мироносицькій церкві (вул. Київська, 130). Наступною зупинкою траурного кортежу стане подвір’я його рідної школи.

Поховають воїна близько 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin