Вінниця
08.09.2024
13.83° C
Вгору

Автомобіль на передову: гуманітарний штаб не залишає військових без підтримки

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб продовжує надавати підтримку військовим, які захищають нашу країну від агресії ворожого війська. Учора, 6 вересня, голова громади Сергій Моргунов передав автомобіль бійцям одного з батальйонів Української добровольчої армії, де служать зокрема й вінничани. Цей автомобіль буде використовуватися нашими військовими на Запорізькому напрямку для виконання бойових завдань. Кошти на його придбання були зібрані депутатами Вінницької міської ради в рамках ініціативи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

«Військовослужбовці часто звертаються по різним питанням, але якщо говорити про автомобілі, то це розхідний матеріал, оскільки вони на фронті живуть недовго. Але вони потрібні для того, аби перевозити обладнання, продукти харчування та просто пересуватись лінією фронту. Кошти на цей автомобіль зібрали депутати міської ради у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу», – зазначив Сергій Моргунов.

Боєць з батальйону відзначив, що на передовій зараз велика потреба в міцних автомобілях, оскільки через погані дороги і постійні обстріли автотранспорт швидко виходить з ладу.

Міський голова також підкреслив, що підтримка військових в цей час є надзвичайно важливою, особливо з наближенням зими.

«Ми оголосили збір на придбання пікапів для наших військовослужбовців. Окрім того, за бюджетні кошти, було закуплено близько 60 мавіків та кілька десятків тисяч хімічних грілок. Оскільки уже незабаром прийдуть холоди. Постійно працюємо над тим, щоб покращити побут на передовій, передаючи мобільні лазне-пральні комплекси військовим», – зазначив Сергій Моргунов.

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня міський голова Сергій Моргунов передав два автомобілі вінницьким нацгвардійцям. Ці автівки будуть використовуватися для підсилення мобільних груп, які оперують проти безпілотників ворога на всій території Вінницької області.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin