Вінниця
18.10.2024
2.86° C
Вгору

Загубився серед сотень людей: ситуаційний центр про пошуки зниклої дитини

Більше тисячі відеокамер Ситуаційного центру постійно моніторять ситуацію на дорогах та вулицях міста Вінниця. У центрі міста завдяки цій системі та допомозі однієї місцевої жінки вдалося відшукати батьків маленького хлопчика, який заблукав. Інцидент стався в суботу, 2 вересня, і начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур розповів про це. Міська рада повідомила деталі.

“Хлопчик йшов тротуарами по вулиці Соборній, абияк перейшов дорогу поміж машин, а потім пішов у напрямку площі біля міськради. Небайдужа жінка одразу зрозуміла, що малий не орієнтується, взяла його за руку і почала розпитувати, де батьки. Не почувши нічого у відповідь, громадянка звернулась по допомогу до наших працівників Муніципальної варти. Разом із ними, співробітники Ситуаційного центру встановили, що хлопчик прийшов з торгового центру, – розповідає Віталій Чигур.

Працівники Ситуаційного центру зателефонували до адміністрації ТЦ і встановили, що батьки хлопчика також розшукують його там.

“Чудово, що хлопчик залишився цілим та неушкодженим. Дякуємо небайдужим людям, які звернули увагу на те, що дитина сама пересувається містом. На записах камер видно, що коли він переходив дорогу у невстановленому місці, перехожий чоловік кинувся його наздоганяти. Але хочеться звернутися до всіх батьків, щоб провели виховні бесіди зі своїми дітьми щодо перебування на вулиці та про можливі наслідки таких необдуманих вчинків”, – наголосив Віталій Чигур.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin